Др Маша Кулаузов, ванредни професор

Kulauzov Masa

Др Маша Кулаузов, ванредни професор

Рођена је 1977. године у Новом Саду. Дипломирала је на Правном факултету у Новом Саду 2001. године. За успех током студија више пута је награђивана од стране Универзитета и Правног факултета у Новом Саду. Радила је као адвокатски приправник и положила правосудни испит у јануару 2004. године.

За асистента за наставни предмет Историја државе и права I изабрана је 2008, за доцента 2011, а за ванредног професора 2016. године. Аутор је једне монографије и 36 научних радова.

Боравила је на Маx-Planck Insitut für europäische Rechtsgeschichte у Франкфурту на Мајни 2005. године. Магистарску тезу под насловом “Страни утицаји на развитак идеје о дводомном народном представништву у уставном систему Србије” одбранила је у октобру 2006. године на Правном факултету у Новом Саду. Ради прикупљања литературе за израду докторске дисертације боравила је на Max-Planck Institut fur Europaische Rechtsgeschichte од 1. марта до 30. априла  2008. године. Докторску дисертацију "Породична задруга код Јужних Словена у XIX веку" одбранила је 2010. године на Правном факултету у Новом Саду.

Говори енглески и немачки, а служи се руским језиком.

e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

mic

Упишите

ДРЖАВНИ

ПРАВНИ

Дипломирани правник је професија која се директно везује за вршење државне власти  и вршење најзначајнијих друштвених функција.

Гарантујемо вам

ЗНАЊЕ

Успеси на међународним такмичењима потврђују наш квалитет.

Остварите

ПРАКСУ

у државним институцијама и кроз правне клинике.

прочитајте више...

Ко је на мрежи: 67 гостију и нема пријављених чланова