Др Стефан Самарџић, aсистент са докторатом

Samardzic Stefan 

Др Стефан Самарџић, aсистент са докторатом

асистент на предмету Кривично право

 

Рођен 1984. године у Сарајеву. У Новом Саду завршио гимназију „Јован Јовановић Змај“. Дипломирао на Правном факултету у Новом Саду 2008. године. Исте године изабран за сарадника у настави на предмету кривично право. У звање асистента за исти наставни предмет изабран је 2010. године.

У току редовних студија био је стипендиста Фонда за стипендирање даровитих студената Универзитета у Новом Саду. Добитник је стипендије Министарства просвете Републике Србије за најбоље студенте завршне године државних факултета за остварене изузетне резултате током студија (2006). Добитник плакете Универзитета у Новом Саду као најбољи студент Правног факултета у школској 2007/2008 години.

На дипломским академским студијама (мастер) одбранио је дипломски рад под називом Утицај узраста учиниоца на примену кривичног права.

Од 2009.године врши функцију менаџера факултетског часописа Зборник Радова Правног факултета у Новом Саду, као и сарадника за јавне набавке на Факултету.

Говори енглески, а служи се немачким и руским језиком.

Секретар је катедре за кривично право за основне студије.

e-mail.  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

mic

Упишите

ДРЖАВНИ

ПРАВНИ

Дипломирани правник је професија која се директно везује за вршење државне власти  и вршење најзначајнијих друштвених функција.

Гарантујемо вам

ЗНАЊЕ

Успеси на међународним такмичењима потврђују наш квалитет.

Остварите

ПРАКСУ

у државним институцијама и кроз правне клинике.

прочитајте више...

Ко је на мрежи: 68 гостију и нема пријављених чланова