English  uk copy 

 

Бојана Ристић, сарадник у настави

Bojana Ristic

Бојана Ристић, сарадник у настави

Рођена је 1991. године  Новом Саду, где је завршила основну школу и гимназију. Правни факултет у Новом Саду уписала је 2010. године, а дипломирала у јулу 2014. године са просечном оценом 9,77. Након основних, уписала је мастер академске студије на истом факултету.

Од септембра 2014. године ради као адвокатски приправник-волонтер у адвокатској канцеларији у Новом Саду. Такође, радила је као демонстратор на Правном факултету у Новом Саду у два наврата – у летњем семестру школске 2014/2015. године и у летњем семестру 2015/2016. године при Катедри за међународно право.  У звање сарадника у настави за предмет Међународно приватно право на Правном факултету у Новом Саду изабрана је  септембра 2016. године.

За постигнуте успехе на основним студијама награђивана је између осталог Наградом Универзитета у Новом Саду за најбољег студента факултета (за школску 2013/2014. годину), затим Изузетном наградом за научни и стручни рад (школска 2010/2011. година), а била је и стипендиста Фонда за даровите студенте и младе научне раднике Универзитета, као и стипендиста Фонда за младе таленте Републике Србије, ДОСИТЕЈА, у два наврата. Учествовала је као члан факултетског тима на такмичењу Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot, 2015. и 2016. године, при чему је 2016. године тим ушао у финалне рунде и награђен са Honorable Mention in the competition for the Frederic Eisenmann Award Best Team Orals.

Студијски боравци у иностранству: Хашка академија за међународно право – сесија из области Међународног приватног права (2016); Академија за европско право при Европском универзитетском институту у Фиренци – сесија из области Права Европске уније (2015); Хумболт универзитет у Берлину – сесија из области Међународне заштите људских права (2013).

Говори енглески и француски језик, а служи се немачким језиком.

e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

mic

Упишите

ДРЖАВНИ

ПРАВНИ

Дипломирани правник је професија која се директно везује за вршење државне власти  и вршење најзначајнијих друштвених функција.

Гарантујемо вам

ЗНАЊЕ

Успеси на међународним такмичењима потврђују наш квалитет.

Остварите

ПРАКСУ

у државним институцијама и кроз правне клинике.

прочитајте више...

Ко је на мрежи: 131 гостију и нема пријављених чланова