English  uk copy 

 

Стефан Радојчић, сарадник у настави

Stefan Radojcic

Стефан Радојчић, сарадник у настави

Рођен је у Добоју 1992. године. Дипломирао је на Правном факултету у Новом Саду 2015. године. На мастер академским студијама одбранио је дипломски рад на тему „Одговорност државе за кршење обавеза установљених Европском конвенцијом за заштиту људских права и основних слобода“.

У звање сарадника у настави изабран је јула 2017. године. У школској 2016/2017. био је ангажован као демонстратор за наставни предмет Међународно јавно право, а претходно је уписан у именик адвокатских приправника АКВ.

Аутор је једног и коаутор пет научних чланака, те учесник на три научне конференције.

У току студија учествовао је на шест стручно-научних скупова, као и на четири такмичења у области међународног права, при чему је добитник награде за најбољег заступника владе на такмичењу у симулацији суђења пред Међународним кривичним судом одржаном у Хагу 2016. године.

Добитник је Изузетне награде за стручни и научни рад студената у школској 2012/2013. години на тему Уставна жалба као акт уставносудске заштите људских права, као и Награде за стручни и научни рад студената у школској 2013/2014. години на тему Вертикална организација власти са освртом на положај АП Војводине у уставном систему Републике Србије.

Носилац је звања мајстор каратеа I дан и освајач преко 80 медаља на домаћим и међународним такмичењима. Такође, поседује звање регионалног одбојкашког судије.

Положио је испит из енглеског језика за правнике. (International Legal English Certificate – ILEC, ниво С1 Заједничког европског оквира за језике Савета Европе – CEFRL )

Секретар је Катедре за међународно право.

Кабинет 25/Д, на другом спрату.

e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

mic

Упишите

ДРЖАВНИ

ПРАВНИ

Дипломирани правник је професија која се директно везује за вршење државне власти  и вршење најзначајнијих друштвених функција.

Гарантујемо вам

ЗНАЊЕ

Успеси на међународним такмичењима потврђују наш квалитет.

Остварите

ПРАКСУ

у државним институцијама и кроз правне клинике.

прочитајте више...

Ко је на мрежи: 64 гостију и нема пријављених чланова