icon1 English  uk copy   

RSS сервисне информације

ćirilica | latinica

Збирка питања за полагање пријемног

Zbirka pitanja za prijemniЗбирка питања из српског језика за полагање пријемног испита за упис на прву годину основних академских студија на Правном факултету у Новом Саду у школској 2020/2021 години, је у прилогу ове вести.
Кандидати који су купили збирку питања за припрему пријемног испита издање 2017. из Историје и Устава и права грађана, могу исту вратити у скриптарницу Правног факултета у Новом Саду и биће им враћен новац.
 
Свим будућим студентима Правног факултета препоручује се пријава за бесплатну онлајн припремну наставу за пријемни испит.
 
Пријава за припремну наставу је на овој страници.
Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (PFNSZbirkaZadatakaZaPrijemni2020.pdf)PFNSZbirkaZadatakaZaPrijemni2020.pdf 574 kB

Рок пријаве на Конференцију "Правна традиција и нови правни изазови"

ConfLegalTraditionРок за пријаву учешћа на Конференцији ''Правна традиција и нови правни изазови'', због ситуације изазване пандемијом вируса COVID-19, продужен је до 3. априла.  Такође, продужен је и рок за предају апстраката до 5. маја. 2020. године.

 

Органзациони одбор Конференције

ПРИРУЧНИК ЗА ПРИРЕМУ ПОЛАГАЊА ПРИЈЕМНОГ ИСПИТА

skripte za prijemniПриручник за припрему полагања пријемног испита из српског језика за упис на прву годину основних академских  студија на Правном факултету у Новом Саду у школској 2020/2021 години.

ОБАВЕЗНА употреба рукавица и заштитне маске

Vazna informacija COVID19Обавештавају се сви студенти да је од 25.05.2020. године ОБАВЕЗНА употреба рукавица и заштитне маске приликом уласка у зграду Правног факултета у Новом Саду.

Обавештење

ContactСве информације у вези са конкурсом за упис студената у прву годину основних академских студија у школској 2020/2021. години можете добити на телефон 021/485-3011 сваког радног дана у периоду од 11 до 14 часова.
mic

Упишите

ДРЖАВНИ

ПРАВНИ

Дипломирани правник је професија која се директно везује за вршење државне власти  и вршење најзначајнијих друштвених функција.

Гарантујемо вам

ЗНАЊЕ

Успеси на међународним такмичењима потврђују наш квалитет.

Остварите

ПРАКСУ

у државним институцијама и кроз правне клинике.

прочитајте више...

Ко је на мрежи: 132 гостију и нема пријављених чланова