icon1 English  uk copy   

Важно обавештење

Vazna informacija 1У складу са дописом министра просвете, науке и технолошког развоја број 243/2020/06 од 5.5.2020. обавештавамо вас да ће уз поштовање свих обавезних превентивних мера од 15. маја зграда факултета бити отворена за приступ.

Факултетске читаонице неће радити до даљњег. Наставне обавезе за завршетак летњег семестра шк. 2019/20 су доступне он лајн преко материјала на студентским сервисима. Консултације са наставницима и сарадницима могуће је вршити само путем електронске поште.

Обавештавамо Вас да се календар наставе мења на следећи начин:

1) Бришу се радне суботе у летњем семестру, почев од 21. 03. 2020. до 23. 05. 2020.

2) Настава у летњем семестру се завршава 15. маја 2020.

3) Мењају се термини следећих испитних рокова:

* Априлски - од 25. маја до 3. јуна 2020.

* Мајски - од 14. јуна до 23. јуна 2020.

* Јунски - од 2. јула до 11. јула 2020. 6. јула до 17. јула 2020.

Напомене:

1) У априлском испитном року могу се полагати само предмети из зимског семестра, односно и остали предмети из којих је настава одслушана у претходним школским годинама (студенти не могу полагати предмете које слушају/похађају у летњем семестру школске 2019/2020);

2) Априлски, мајски и јунски испитни рок су испитни рокови у којима ће се испити полагати и суботом и недељом;

3) Испити који су већ пријављени у априлском року ће бити померени на одговарајуће нове термине у складу са овом одлуком (студентима који су пријавили испит "у другој недељи испитног рока", испит који је био у понедељак постаће испит у суботу, испит у уторак ће постати испит у недељу и тако редом... евентуално, другачија корекција термина испита може наступити код испита које изводе наставници других факултета);

4) Овера семестра ће се вршити електронски након априлског испитног рока на основу евиденције о преузимању материјала е-наставе преко студентских сервиса. Евидентирања предиспитних обавеза (присуство/похађање предавања и вежби - подела потписа) у летњем семестру шк. 2019/2020 неће се вршити уписом у индекс. Више информација о поступку овере семестра биће накнадно објављено.

5) Превентивне мере заштите и процедура уласка у зграду факултета и приступању испита биће објављене накнадно.

6) Студентима који због немогућности преласка државне границе не буду могли да приступе полагању испита, испит ће бити одложен.

7) О евентуалној корекцији испитних рокова после летње паузе, бићете накнадно обавештени.

8) По посебној молби, последња рата школарине може се платити из два дела. Први део је неопходно уплатити најкасније до 14. јуна, а други део најкасније до 15. септембра. Молба се подноси путем КОНТАКТ ФОРМЕ на студентским сервисима.

9) По посебној молби, студентима који имају пребивалиште изван територије Републике Србије може се одобрити коришћење дозвољеног минуса за пријаву испита. Молба се подноси путем КОНТАКТ ФОРМЕ на студентским сервисима.

проф. др Бранислав Ристивојевић,

Декан

mic

Упишите

ДРЖАВНИ

ПРАВНИ

Дипломирани правник је професија која се директно везује за вршење државне власти  и вршење најзначајнијих друштвених функција.

Гарантујемо вам

ЗНАЊЕ

Успеси на међународним такмичењима потврђују наш квалитет.

Остварите

ПРАКСУ

у државним институцијама и кроз правне клинике.

прочитајте више...

Ко је на мрежи: 159 гостију и нема пријављених чланова