icon1 English  uk copy   

Обавештење студентима

Institut za javno zdravlje BatutНакон укидања ванредног стања Библиотека Правног факултета је почела да ради. У складу са препорукама за превенцију болести за време трајања епидемије а у циљу безбедности запослених и студената читаоница и учионица број 9 на мезанину неће радити.

 

Неопходно обезбеђивање литературе и стручне помоћи биће електронски.  Наручивање публикација ће бити искључиво онлајн, на адреси http://pf.uns.ac.rs/biblioteka/porucivanje.  

Током овог периода, сем докторанада, и студенти мастер студија ће, уз одобрење управника библиотеке,  моћи да износе публикације и то до 2 публикације на 15 дана.  Докторандима и мастер студентима биће обезбеђена  помоћ у вези са проналажењем  потребне литературе у електронској  форми. Захтеви ове природе  могу да се слати на e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. . 

Библиотека  ће са корисницима радити радним данима од 8 до 13,30 часова.  Издавање онлај поручених публикација ће бити дан после слања захтева од 9 до 13,30 часова на шалтеру читаонице у приземљу (са спољашње стране зграде). Молимо вас да користите маску и рукавице  при преузимању и враћању  књига. 

За све недоумице и питања можете се обратити управнику Библиотеке мр Радмили Дабановић  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или библиотекару Данијели Арсенијевић Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

 

Библиотека Правног факултета                                                                                              13.05.2020.

mic

Упишите

ДРЖАВНИ

ПРАВНИ

Дипломирани правник је професија која се директно везује за вршење државне власти  и вршење најзначајнијих друштвених функција.

Гарантујемо вам

ЗНАЊЕ

Успеси на међународним такмичењима потврђују наш квалитет.

Остварите

ПРАКСУ

у државним институцијама и кроз правне клинике.

прочитајте више...

Ко је на мрежи: 75 гостију и нема пријављених чланова