English  uk copy 

 

Јавнa одбранa докторске дисертације

У понедељак, 28. августа 2017. године, у 14:00 сати у Свечаној сали Правног факултета у Новом Саду одржаће се јавна одбрана докторске дисертације на тему „Право на одговарајућу животну средину као основно људско право“ кандидата Маријане Младенов пред комисијом у следећем саставу:

- др Миленко Крећа, редовни професор Правног факултета у Београду, у пензији;

- др Родољуб Етински, редовни професор Правног факултета у Новом Саду и

- др Сања Ђајић, редовни професор Правног факултета у Новом Саду.

 

Одлука Већа докторских студија Јавно право

На основу чл. 18. Правилника о упису и студирању на докторским академским студијама Јавно право, Веће докторских студија Јавно право једногласно је донело следећу одлуку:

Студент је дужан да напише два научна рада и објави их у часописима који се налазе на листи коју утврђује Министарство просвете, науке и технолошког развоја. 

Сматраће се да је студент испунио наведену обавезу, уколико напише један научни рад и објави га у часопису који се налази у категорији М 24,  према листи коју утврђује Министарство, а која је важила у години у којој је објављен.

Рад са којим је студент учествовао на научном скупу,  а који је објављен у целини у зборнику са тог скупа, може студенту бити признат као објављен научни рад, по одобрењу Већа докторских студија.

mic

Упишите

ДРЖАВНИ

ПРАВНИ

Дипломирани правник је професија која се директно везује за вршење државне власти  и вршење најзначајнијих друштвених функција.

Гарантујемо вам

ЗНАЊЕ

Успеси на међународним такмичењима потврђују наш квалитет.

Остварите

ПРАКСУ

у државним институцијама и кроз правне клинике.

прочитајте више...

Ко је на мрежи: 40 гостију и нема пријављених чланова