Право хартија од вредности


Аутор/аутори:

Владимир Марјански
Сандра Фишер Шобот

Година издања:

2016

Број страна:

114

ISBN:

978-86-7774-169-3

 

 

Цена:

950,00RSD

Врати се на листу артикала

Title

Go to Top