Правни факултет у бројкама

0.
генерација студената уписана 2022.
0+
дипломираних правника
0+
мастер правника
0+
доктора наука
0+
година традиције
0+
број послова које може да обавља дипломирани правник

Продужен рок за пријаву на Конкурс за студентску стручну праксу у јавној управи


Обавештавамо вас да је Универзитет у Новом Саду, као један од потписника Споразума о сарадњи и пружању подршке јавне управе високошколским установама у образовном процесу закљученим са Министарством државне управе и локалне самоуправе, започео процес организовања студентске стручне праксе у јавној управи у школској 2022/2023. години.
Опширније

ОБАВЕШТЕЊЕ О 23. ЈАВНОМ ПОЗИВУ ЗА ДОДЕЛУ СТИПЕНДИЈА СТУДЕНТИМА ДОКТОРСКИХ АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА


Министарство науке, технолошког развоја и иновација је 25.01.2023. године расписало Јавни позив за учешће у средствима Министарства у 2023. години за 14 програмских активности.
Опширније

Приступно предавање кандидата др Наташе Рајић


Приступно предавање др Наташе Рајић, јединог кандидата пријављеног на конкурс за избор у звање доцента за ужу научну област Јавноправну и заснивање радног односа на радном месту наставника за наставни предмет Уставно право, одржаће се 6. фебруара 2023. године у 12 часова у амфитеатру Правног факултета у Новом Саду.
Опширније

Конкурс за студентску стручну праксу у јавној управи


Универзитет у Новом Саду, у складу са Програмом сарадње у пружању подршке јавне управе високошколским установама за 2022/23. годину, закљученим између Министарства државне управе и локалне самоуправе и Универзитета, расписује Конкурс за избор студената за похађање Студентске стручне праксе у јавној управи 2022/23. године
Опширније

Обавештење о предавању проф. др Маје Станивуковић на Хашкој академији за међународно право у 2023. години


Факултет има част и задовољство што ће овога лета на Хашкој академији за међународно право предавач бити и наша професорка Међународног приватног права, др Маја Станивуковић на тему „Property Rights of Individuals After Changes of Territorial Sovereignty“.
Опширније

Све вести

Наш YouTube канал