На Правном факултету у Новом Саду 14. новембра 2023. одржана је свечаност поводом потписивања Меморандума о сарадњи у области образовања и науке између Факултета техничких наука Универзитета у Новом Саду и Правног факултета у Новом Саду. Меморандум су потписали в. д. декана Факултета техничких наука, проф. др Борис Думнић и декан Правног факултета у Новом Саду проф. др Татјана Бугарски. Потписивању Меморандума присуствовали су и државна сектретарка Министарства просвете проф. др Маријана Дукић Мијатовић, наставници, сарадници и студенти.

Циљ потписивања Меморандума је успостављање и развој сарадње у области образовања и науке, те остваривање заједничких активности и пројеката између Факултета техничких наука и Правног факултета у Новом Саду.

Присутнима су се обратили декан Правног факултета у Новом Саду проф. др Татјана Бугарски, в. д. декана Факултета техничких наука проф. др Борис Думнић и државна секретарка Министарства просвете проф. др Маријана Дукић Мијатовић. Они су указали на потребу и значај мултидисциплинарног приступа савременим друштвеним, економским, технолошким и културним токовима.