Правни факултет у бројкама

0.
генерација студената уписана 2022.
0+
дипломираних правника
0+
мастер правника
0+
доктора наука
0+
година традиције
0+
број послова које може да обавља дипломирани правник

Приступно предавање кандидата др Луке Батурана


Приступно предавање др Луке Батурана, јединог кандидата пријављеног на конкурс за избор у звање доцента за ужу научну област привредноправну и заснивање радног односа на радном месту наставника за наставни предмет Пореско право, одржаће се 19. априла 2023. године у 11 часова у амфитеатру Правног факултета у Новом Саду.
Опширније

XII циклус припремне наставе за писани део правосудног испита биће организован у хибридном формату


С обзиром на исказану заинтересованост, полазницима је омогућено да припремну наставу за писани део правосудног испита у XII циклусу прате и online.
Опширније

XXVII ТАКМИЧЕЊЕ У БЕСЕДНИШТВУ СТУДЕНАТА ПРАВНОГ ФАКУЛТЕТА У НОВОМ САДУ


Правни факултет у Новом Саду има богату традицију такмичења у беседништву. Деценијама уназад студенти су исказивали велику жељу да науче основе лепог говора и да се опробају у такмичењу које се одржавало у амфитеатру нашег Факултета. Ове године на ред је дошло XXVII такмичење које ће 18. маја 2023. бити повод за још једно окупљање студената, професора, угледних гостију и свих оних који воле и негују лепу реч.
Опширније

Јавна одбрана докторске дисертације „Престанак хипотеке“


На основу чл. 27 ст. 1 Правила докторских студија Универзитета у Новом Саду заказујем јавну одбрану докторске дисертације „Престанак хипотеке“  кандидаткиње Марине Јеремић,
Опширније

Припремна настава за полагање писаног дела правосудног испита


Реализација XII циклуса припремне наставе за полагање писаног дела правосудног испита почеће 31. марта 2023. године у 18:00 часова на Правном факултету у Новом Саду.
Опширније

Све вести

Наш YouTube канал